Om oss

Efter många års erfarenhet från båtvarven på Orust så har vi nu något vi inte haft förut, nämligen en riktigt fin båthall. En hall där du som  kund alltid får den service din båt behöver.

 Vi började som ynglingar i båtbranschen och har genom åren jobbat med i stort sett allt inom båtindustrin, nu när vi blivit riktigt erfarna tycker vi att det finns många viktiga saker på både gamla och nya båtar som behöver underhållas eller bytas.

Efter att ha lagt teakdäck i 35 år så anser vi oss vara specialister på detta. Våra vakuumlimmade däck gör oss unika i branschen. För de som vill ha de gamla hantverksmässigt skruvade däcken så är det naturligtvis inga problem heller, idag använder vi helt andra material än de som gav läckage förr.

Vår verksamhet har bas i Ellös på Orust men nuförtiden får man vara flexibel och lyhörd med sina kunder, därför kommer vi till er båt om så önskas.

För de som vill ha båten gjord hos oss så erbjuder vi inte bara förvaring utan även fullservice med allt du kan tänka dig för din båt. Polering, ombyggnad, plastskador, inredningsnickeri eller i stort sett vad som helst för just din båt.

Är det något vi inte ordnar själva så har vi massor av bra kontakter för bl.a dynor, motorjobb, mast och segel mfl…

I vår fina hall gör vi så gott som alla båtjobben. Hallen är delvis i två våningar för att kunna jobba med långa däck samtidigt som vi jobbar på kundbåtar och har tillgång till maskinparken.

Vart finns vi?

Vår verksamhet har bas i Ellös på Orust där vi gärna tar emot er båt i vår fina båthall, men vi är flexibla och kan även komma till er båt om ni önskar detta.

Kontakt

Telefon

+46 (0) 706 31 60 69

E-post

info@teakdack.se

Besöksadress

Slätthultsvägen 13, 474 31 Ellös